welkom op de website

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Mijn naam is Christiane van Steen.
Ik ben op 1-januari-2015 begonnen met rijschool van Steen.
Na bij meerdere rijscholen te hebben gewerkt, ben ik er van overtuigd, dat ik met een eigen rijschool, nog meer individuele aandacht kan geven aan mijn leerlingen. Ik wil graag dat mijn leerlingen, na het behalen van hun rijbewijs, op een goede en zeker op een veilige manier de weg opgaan. 
Hiervoor maak ik gebruik van het RIS (rijles in stappen) programma, dat ik al vele malen met succes heb toegepast. Dit betekent dat er les wordt gegeven  op een veilige en persoonlijke manier. Het kan voorkomen, dat iemand last heeft van faalangst...... geen nood, ook hier kan ik mee helpen, hierbij wordt er op een doelgerichte manier naar het examen toegewerkt.Wij bieden ook een opfris cursus aan. 
Dit is voor mensen die al in het bezit zijn van hun B-rijbewijs, die weer vertrouwd willen raken met het hedendaagse verkeer. Dit is bijvoorbeeld voor mensen die niet meer de snelweg op durven, door toegenomen verkeersdrukte e.d., of voor mensen die al langere tijd niet meer hebben gereden, en die door omstandigheden nu weer zelf de weg op moeten. Hierbij zullen ook de laatste nieuwe verkeersregels en wetten aan de orde komen.

Ook heb ik ervaring met, en de diploma's voor het lesgeven aan leerlingen met autisme en concentratie-problemen (adhd e.d.). Deze lessen zijn doelgericht, geordend en zeer begrijpelijk voor de leerling.


Sinds kort is het ook mogelijk om bij ons je theorie te leren.
Dit gaat digitaal en heeft als voordeel, dat je het in je eigen tempo en omgeving, rustig kunt leren en oefenen.
Als er nog problemen en of vragen zijn, tijdens de theorie cursus, kan ik je daar altijd bij komen helpen.
kijk gerust even op de onderstaande link hoe het allemaal precies in zijn werk gaat.